14 de desembre del 2009

5000 visites!!!!!

5000 visites!!!!

(cliqueu la música mentre llegiu aquest post)
Ja ha passat un any des que vaig començar a editar aquest blog. Vaig decidir-me perquè em semblava que ja estava bé de deixar la música i la dansa en el seu paper de ventafocs de les assignatures escolars:

-Volia difondre llibres, contes, imatges, webs, activitats, cançons, animacions, sessions de classe, “músiques”... en definitiva fer més música i més dansa!
-Volia presentar als lectors no músics, el potencial de recursos per al treball de la música i la dansa a l'escola i treure'ls de la idea d'assignatura d'horari de tarda i de "festivalets".
-Volia aportar tot el meu coneixement didàctic sobre música i dansa als professionals de les esmentades materies.
-I volia, volia, volia... aquest blog!!!!!


Un balanç molt positiu: 856 entrades publicades i visites de tots els raconets del món. Són moltes hores dedicades a complir un objectiu: fer música i dansa!
Que continuï sonant doncs la música i la dansa a l’escola; i amb culleradetes diàries de música i dansa aconseguirem alimentar l'ànima dels nostres nens i nenes que els farà més sensitius i sensibles, més crítics, més lliures, més solidaris i tolerants, més madurs i creixeran com a persones.

 

Vull fer una dedicació especial a vosaltres, els lectors del blog, perquè a la fi sou vosaltres els qui heu aconseguit que estem aquí per a celebrar-ho. Espero que seguiu llegint aquest blog per ajudar a difondre la música i la dansa.
 E. Barniol

MOLTES GRÀCIES A TOTS I TOTES.