13 de desembre del 2011

Jornades de Pedagogia

El projecte present sorgeix de la voluntat de donar continuïtat a les primeres Jornades de Pedagogia del 2009. Aquelles primeres jornades ens van proporcionar experiències i contactes diversos amb el món professional i despertaren en nosaltres inquietuds que ens han motivat a engegar aquest projecte: Punt i seguit.

Amb aquest títol pretenem donar un nou enfocament recollint la iniciativa duta a terme dels nostres companys. Les jornades tindran una durada de dos dies d’intensos debats i activitats adreçades al col·lectiu professional que abarca el món de l'educació musical en tots els àmbits.

Aquestes Jornades són previstes pel cap de setmana 10 i 11 de març de 2012 i s’estructuraran en diferents seccions i activitats amb formats diversos fomentant molt la participació de l’alumnat i els exalumnes de l’ESMUC, així com de tot el col·lectiu.

L'organització d’aquestes jornades pretén contribuir a crear vincles, obrir canals de comunicació, generar espais de treball conjunt i aprenentatges entre agents de l’educació musical.