16 de febrer del 2013

La sardana a l'escola

Creus que la Sardana s’hauria d’ensenyar a les escoles?

El projecte SardaTIC proposa l’ensenyament de la Sardana i la Cobla d’una manera divertida i moderna mitjançant les TIC! (Tecnologies de la Informació i la Comunicació)

Els nens i nenes que hi participen, comparteixen l’experiència amb altres escoles mitjançant un blog a Internet, s’envien fotos, vídeos, dibuixos, textos... i realitzen tasques col·laboratives. També assisteixen a un concert pedagògic de cobla i preparen una trobada al final del projecte, en un Aplec, on fan jocs conjunts i ballen un galop i una sardana per mostrar el que han après durant la participació al projecte.

Els mestres de música de les escoles participants disposen de tot el necessari per a dur a terme aquesta tasca: Una formació inicial tant de temes relacionats amb la Sardana com dels aspectes tècnics, un blog exclusiu per a ells amb recursos, vídeos de com es balla la Sardana, informació sobre la Sardana i la Cobla i les programacions didàctiques, aixó com el seguiment per part d’un coordinador SardaTIC, amb qui mantindrà una estreta comunicació durant tot el projecte.

Per més informació i inscripcions: http://sardatic.blogspot.com.es/