6 d’abril del 2012

Espectacle didàctic de dansa

"BALBIR, EL MEU AVI"



"Balbir, el meu avi" és un espectacle de dansa per a tota la família, basat en l’experiència del coreògraf Thomas Noone i les històries que de petit li explicava el seu avi, d’origen hindú.

Thomas Noone ha creat “Balbir, el meu avi”, el seu primer espectacle adreçat a un públic familiar. En aquesta primera incursió en la dansa dirigida a tots els públics, Thomas Noone no ha renunciat a treballar amb el llenguatge i la tècnica característiques de les seves anteriors creacions, però en aquesta ocasió expandeix la seva capacitat comunicativa per captivar grans i petits. El resultat és un espectacle de dansa contemporània que mostra la diversitat cultural del món i ensenya que la diferència està feta per a celebrar i gaudir.

Col·laborant una vegada més amb el compositor anglès Jim Pinchen, “Balbir” és un treball creat per a sis ballarins i explica un fantàstic viatge de descobriment, trobades i noves experiències. Així, el públic visitarà terres llunyanes de la mà de l’avi Balbir i les seves històries, per descobrir cultures i llocs diferents, viure aventures i aprendre a valorar la riquesa de la diversitat.